Gegarandeerd besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Gegarandeerd en fors besparen op al uw lopende bedrijfsverzekeringen zonder in te leveren op de polisvoorwaarden. Dagelijks laten wij MKB ondernemers, van klein tot groot en door heel Nederland, zien dat dit altijd mogelijk is. Dus zegt uw tussenpersoon of verzekeraar dat uw polis niet scherper kan? Wij gaan deze uitdaging graag voor u aan.

Besparen op uw ondernemersverzekeringen kost u niets
Veel van onze klanten zijn in eerste instantie wat sceptisch. Kan dit wel? Is het niet een hoop gedoe? En is de besparing wel dusdanig dat het ook echt interessant is? Wij bij Van Dommele Advies begrijpen deze twijfel als geen ander. Bekijk daarom hieronder onze unieke en transparante manier van werken:

Kan ik nog wel besparen op mijn bedrijfsverzekering?
In een analyse toetsen we op no-cure no-pay basis uw verzekeringspolissen, voorwaarden, dekkingsgraad en eventuele hiaten zoals dubbele verzekering, onder- of oververzekering en juridische haalbaarheid.

Is zo’n verzekeringsanalyse niet een hoop gedoe?
Om de drempel voor u zo laag mogelijk te maken is het overhandigen van uw keurige verzekeringsmap of de wat minder gestructureerde schoenendoos het enige dat u hoeft te doen. Wij lezen alles door en gaan met uw verzekeraar in gesprek over hiaten en de premie.

Is mijn premievoordeel wel noemenswaardig?
Al onze klanten hebben ooit op hetzelfde punt gestaan als waar u nu staat, met dezelfde algemene vraag; is dit voor mij wel interessant en wat levert het me op? Voor uw onderneming realiseren we op de lopende bedrijfsverzekeringen gegarandeerd een besparing van minimaal € 3.000 per jaar. Wij laten graag aan u over of dat interessant genoeg voor u is.