Over van Dommele Adviesgroep BV

U kunt bij ons kantoor terecht voor alle financiële vraagstukken. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het selecteren van bijvoorbeeld een zakelijke verzekering of pensioen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in bepaalde zakelijke financiële deelgebieden, bovengemiddeld opgeleid en houden zich op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Omdat onze adviseurs gespecialiseerd zijn in een bepaald deelgebied heeft u uw eigen adviseur die u kent en waarmee u vertrouwd bent.

Door de vakkennis en jaren lange ervaring kunt u ervan uitgaan dat u een passend advies krijgt. Dat u ervan uit kunt gaan een goed en passend advies te krijgen is belangrijk, maar nog belangrijker is dat u begrijpt hoe en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Onze adviseurs betrekken u daarom in het advies zodat u hier inzicht in krijgt.

Ons advies is niet gestuurd door bepaalde geldverstrekkers of verzekeraars. Aan de hand van uw wensen selecteren wij de partij die het best bij u past. Ook bij de benadering van deze partijen staan wij aan uw zijde. Wij trachten voor u het beste resultaat te bereiken, de belangen van de geldverstrekkers of verzekeraars zijn daarbij voor ons niet van belang. U schakelt ons in om uw zaken te regelen. Vanzelfsprekend wilt u dan dat wij de zaken goed regelen. Wij leggen daarom uw gegevens en wensen duidelijk vast in ons dossier en zorgen dat deze gegevens juist worden doorgegeven aan de best bij u passende productaanbieder.

 

Kennis en diploma’s

Sinds 1989 werkzaam in de verzekeringsbranche en is in het bezit van de volgende vakdiploma’s:

  • Assurantiebemiddeling B (MKB en particulier)
  • Assurantiebemiddeling A (Leven)
  • Branche Varia
  • Pensioenpraktijk I
  • Diverse WIA en Pensioencertificaten
  • WFT Beleggen
  • WFT Basis, Schade en Leven
  • WFT Pensioenverzekeringen [ i o ]

Missie

Dat het anders moet in de financiële branche is voor alle betrokkenen duidelijk. Na alle ‘woekerpolis’ affaires moet het roer drastisch om en wel direct. De missie van Van Dommele Advies Groep luidt dan ook: Maak verzekeren doorzichtig & transparant zodat relaties weer vertrouwen in de financiële dienstverlening krijgen.

Duidelijk van Dommele

Specialisme : DGA pensioen en collectief pensioenadvies en PPI

Van Dommele Advies Groep,
verzekeren kun je jezelf overal, deskundig adviseren niet.