Onze beloning

Beloning middels vast bedrag

Bij deze vorm wordt vooraf een bedrag afgesproken, zodat u een zekerheid heeft. Wij geven u na ons ori├źntatiegesprek een offerte met een vast bedrag. In deze offerte geven wij duidelijk aan welke diensten wij voor u uitvoeren. Indien onze opdracht alleen bestaat uit besparen op uw pakket, brengen wij op basis van onze offertes maximaal de gerealiseerde jaarlijkse besparing in rekening. Deze besparing komt jaarlijks terug, onze kosten niet!

 

Beloning no cure no pay

Bij deze vorm van beloning betaalt u ons een percentage van de besparing op basis van onze offertes. Realiseren wij geen besparing, dan rekenen wij ook geen advieskosten. Ook hierbij geldt dat u jaarlijks profiteert van de besparing. U bent ons echter maar eenmalig kosten verschuldigd.

 

Beloning middels uurtarief

U betaalt ons per uur dat wij werkzaamheden voor u verrichten. Vooraf wordt een inschatting van de kosten gemaakt, de precieze kosten zijn pas achteraf bekend en kunnen afwijken van de inschatting. Een verwachte overschrijding van de geschatte uren wordt tijdig gecommuniceerd.